Vanliga frågor

Är du ute och letar efter den perfekta presenten? Vi har presentkort i alla prisklasser. Söker du någon speciell upplevelse? Här presenteras svar på ofta förekommande frågor. Svaren nedan kan vägleda dig till hur du ska gå till väga.

Bokning

 • Hur fungerar bokningen?
  Efter att du loggat in med ditt presentkort så väljer du först ort. Därefter får du upp alla tillgängliga datum och tider. Bokningsschemat är dynamiskt, vilket innebär att det visar endast första lediga datum. Du kan alltså inte välja ett "eget" datum. Det man kan göra är att avvakta lite om ni önskar ett senare datum. Vi fyller på med fler tider och datum efter behov.
 • Hur bokar jag en upplevelse?
  För att boka en tid krävs ett presentkort med en giltig kod. När du har det är det bara att gå till Boka upplevelse och följa instruktionerna för bokning. "Om text kommer upp" Du måste fylla i säkerhetskoden för att kunna gå vidare. kan du prova med att kopiera in koden istället, för att få rätt tecken. Meddelanden om ogiltiga koder beror oftast på att fel säkerhetskod har angetts. Läs koden noggrant. Följande bokstäver och siffror liknar varandra: Bokstaven I och siffran 1, Bokstaven O och siffran 0
  • Har du en Smartbox? Vänligen e-posta din värdebeviskod och aktiveringskod till smartbox@gr8experience.com
 • Kan jag boka tid till mig och en kompis samtidigt?
  Självklart. Om både du och din vän har giltiga presentkort så anger du båda koderna en i taget vid bokningen. På så vis får ni tiderna tiderna efter varandra. Är ni en grupp som bokar gäller samma sak. Bokningsavgiften ingår alltid om 150 kr när du bokar upplevelsen hos oss online.  

GR8 Experiences upplevelse

 • Hur beställer jag en upplevelsepresent?
  Först söker du fram din önskade upplevelse. När du har hittat den upplevelse du vill köpa klickar du på köpknappen.
 • Kan jag avbeställa presentkort med 3-års giltighetstid från GR8 Experience?
  Ja det kan du. Hos GR8 Experience har du alltid 14 dagars ångerrätt från orderdatumet. OBS Ångerrätt gäller ej vid köp av rabatterade eller kampanj-produkter eller vid köp med rabattkod. Köparen skall då återställa GR8 Experience boxen och dess innehåll i fullständigt skick till GR8 Experience och GR8 Experience kommer att betala tillbaka köpeskillingen enl. villkoren till Köparen inom 30 dagar räknat från det att GR8 Experience upplevelse återfåtts. Observera att återbetalning endast kan ske till köparen och ej till Mottagaren om denna är en annan än Köparen. Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss, vi rekommenderar våra kunder att skicka med spårbar försändelse. Du har även alltid fri bytesrätt i 365 dagar på din upplevelse!
 • Vad händer om jag köper en begagnad GR8 Experience upplevelse, te.x. från Blocket eller facebook Marketplace?
  GR8 Experience upplevelser är inte personlig och kan överlåtas till annan. Vi avråder dock från att köpa presentkort i andra hand. En GR8 Experience upplevelse kan vara ogiltig eller förbrukad utan att detta syns på utsidan. GR8 Experience garanterar bara att presentkort köpta direkt från GR8 Experience går att använda.

Frakt och orderhantering

 • Vad kostar frakten?
  När du köper ett presentkort elektroniskt (PDF) är det ingen extra kostnad som tillkommer. Önskar du få hem ett utskrivet presentkort skickat till dig i ett kuvert så kostar det 39 kr. Önskar du få en presentbox för 89 kr är det ingen extra fraktkostnad.
 • Varför har jag inte fått en orderbekräftelse?
  Den vanligaste orsaken till att kunden inte hittar sin orderbekräftelse är för att man har uppgett fel e-mail adress eller att mailet har hamnat i ens skräppost. Det kan också vara att du slutförde aldrig din order/beställning på ett korrekt sätt. Kontakta oss gärna om du är osäker.

Presentkort

 • När får jag mitt Presentkort?
  Om du beställer ditt presentkort elektroniskt (PDF) får du det inom 5-10 minuter via mail. Önskar du en presentbox till presentkortet så får du den näst kommande vardag om beställningen görs före 15:00. Med e-presentkort skickar du enkelt vidare till mottagren te.x via WhatsApp och facebook Messenger. 
 • Hur länge gäller ett presentkort?
  Presentkorten har en giltighetstid på 18 - 36 månader. Vi är ensamma på marknaden med att erbjuda upp till 36 månaders giltighets tid på presentkort.
 • Kan jag förlänga giltighetstiden på mitt presentkort?
  Ja, om du förlänger presentkortet inom giltighetstiden så går det utmärkt att förlänga ditt presentkort mot en kostnad om 400 kr för 12 månader. 
 • Kan jag byta ett presentkort om jag inte är nöjd med det jag fått?
  Självklart kan du byta det presentkort du har fått till en annan valfri upplevelse. Om det blir en mellanskillnad i priset får du lägga till den tillkommande summan. Om du väljer till en billigare upplevelse får du inte mellanskillnaden tillbaka.
 • Om jag ska ge ett presentkort till en vän. Vems namn skriver jag in i beställningsformuläret?
  Det är ditt namn som köpare du skriver in. Presentkortet har ett nummer på sig och du kan ge det till den du önskar. Om du vill kan du skriva en personlig hälsning till mottagaren.
 • Jag har fått ett presentkort till ett fast värde. Hur gör jag?
  Grattis! Du har här möjligheten att boka in en eller ett flertal upplevelser. Du klickar dig fram tills du hittar det du söker. Allt efter som lägger du varorna i korgen. När du är nöjd så avslutar du ditt köp och du har nu en eller ett antal presentkortsnummer för de valda upplevelserna. Dessa koder använder du sen när du ska boka din/dina upplevelser.

Övrigt

 • Varför ska jag köpa min upplevelse av GR8 Experience?
  Hos GR8 Experience tar vår personliga och professionella kundservice alltid hand om dig! 365 dagars fri bytesrätt och 14 dagars öppet köp på alla upplevelser och 3 års giltighetstid. (OBS Ångerrätt gäller inte vid köp av rabatterade eller kampanj-produkter). Det är lätt att hitta den perfekta presenten hos GR8 Experience. Vi är störst på motor upplevelser och event. Alla upplevelser är testade och kvalitetssäkrade. På GR8 Experience finns alla de bästa motor upplevelser samlat på ett och samma ställe. Du behöver inte bestämma datum för upplevelsen vid köp, bokningen kan ske inom hela det år värdebeviset är giltigt.
 • Vad händer om jag blir sjuk när jag ska genomföra min upplevelse?
  Om du är sjuk ska du givetvis kunna boka om din tid. För att kunna göra det måste vi bara se ett sjukintyg.
 • Har ni presenttips till speciella tillfällen?
  Ja, våra upplevelser passar perfekt för Möhippa, Svensexa, Bröllop, Julklappar, Påskpresenter, Nyårsgåvor, Företagsgåvor, Studentpresent, Morsdag, Farsdag, Födelsdagpresenter, 20-års presenter, 30-års presenter, 40-års presenter, 50-års presenter, 60-års presenter, 70-års presenter, 80-års presenter, till honom, till henne, till barn, upplevelser för två mm. 

Hur hanteras COVID-19 (Coranavirus) på GR8 Experience - ? 24 Mars - 2020

GR8 Experience tar situationen med nya coronaviruset SARS-CoV-2 och sjukdomen COVID-19 (Corona) i Sverige och övriga världen på största allvar. Vi följer kontinuerligt utvecklingen och ser till att vi gör allt vi kan för att minska smittspridningen av Corona bland våra medarbetare, samarbetspartners och kunder och vi ser givetvis till att följa de officiella råd och rekommendationer som löpande kommuniceras av ansvariga myndigheter. God handhygien och att se till att stanna hemma om man känner symptom på att bli sjuk är de två enskilt viktigaste åtgärderna man som individ kan vidta för att bidra till en minskad smittspridning i samhället. 2021-03-27: Informationen uppdateras löpande.

I takt med den fortsatta spridningen av covid-19 bedömer vi nu att det kan finnas risk för att upplevelsen i vissa fall inte kommer gå att genomföras. Vi vill därför uppmärksamma dig på att upplevelsen kan bli framflyttad inom kort varsel då händelseförloppet ändras från dag till dag. Om upplevelsen blir framflyttad med anledningen av covid-19 kommer vi kontakta er via e-post om den aktuella situationen. Ångerrätt gäller ej vid avbokningar med anledning av covid-19. Presentkortskörningar som eventuellt kan bli framflyttade med anledning av covid-19 förlängs presentkortets giltighetstid med 10 år. 

För mer information om förebyggande åtgärder, hälsouppdateringar och ytterligare information om COVID-19,