Upplevelsepaket

Nu kan du förena nytta med nöje genom att låta medarbetarna i ditt team få vara med om tidernas allra mest extraordinära Ferrari och Lamborghini upplevelse tillsammans. Satsa på att bygga in helt nya kvaliteter i ditt team genom en upplevelse i grupp. Detta kommer att höja teamets prestanda avsevärt. Vi garanterar dig!

Är du på jakt efter ett passande upplevelsepaket till säljarna på företaget? Kanske ett bra upplevelsepaket som kan fungera som motivationsprogram, säljincitament, branding eller som företagsgåvor? Vi har presentkort för en mängd olika upplevelser för dig och ditt företag. Upplev något i grupp. En upplevelse i grupp är som alltid dubbel glädje.

Ska man bygga ett team som är framgångsrikt så måste man alltid jobba på väldigt lång sikt. Det handlar om att bygga in gemenskap och socialt samarbete i teamet. Alla måste jobba åt samma håll. Men för att detta ska kunna fungera på ett tillfredsställande sätt så är det viktigt att alla i gruppen är sammansvetsade på ett optimalt sätt. Det måste finnas tillit och framåtanda i teamet.

Passa på att förena nytta med nöje genom att låta medarbetarna i ditt team få vara med om tidernas allra mest extraordinära upplevelse tillsammans som Ferrari & Lamborghini. Satsa på att bygga in helt nya kvaliteter i teamet genom en upplevelse i grupp. Detta kommer att höja teamets prestanda avsevärt. Vi lovar.

Vi har presentkort för en rad olika upplevelser som kan passa dig och ditt team som en hand i handsken. Vad sägs till exempel om att glida ner bakom ratten på en supersportbil från Ferrari? En annan mäktig upplevelse, dock av en helt annan kaliber, kan vara att besöka Koenigsegg som är en svensk biltillverkare som tillverkar mycket exklusiva superbilar och samtidigt möjlighet till medåkning. Befinner ni er i de norra delarna av vårt avlånga land kan en iskörning i en Lamborghini eller McLaren på en frusen sjö genom ett sagolikt vackert fjällandskap vara en rent ut sagt otrolig upplevelse som ni kommer att minnas länge efteråt.

Vi har presentkort från 250 kr för upplevelser som kan passa dig och ditt team som handen i handsken.