Säljtävling

GR8 Experience har plattformen om ni vill mixa sälj-system och belöningsprogram. Våra kunder älskar oss för vi skapar resultat, mätbar resultat. En bra säljtävling kan avgöra hela företagets framgång. Här är några av kunderna: Microsoft, Bauhaus, Danske Bank, Dell, Coca-Cola, American Experess, SAS, Accenture, DHL, Nokia, Nordic Concrete, Nordea, Telenor, Trygg-Hansa, Ryds Bilglas, Willys, Mercedes-Benz, Eurocard, Porsche. Detta är bara några av 10 000 tals nöjda företagskunder. Vi kan säljtävlingar! Kontakta oss idag om du vill bli hjälte på ditt företag!

Syftet kan variera, exempelvis att:

- stimulera försäljningen under en period då det brukar vara sämre resultat
- förstärka en kampanj eller en lansering av ny produkt
- fokusera på utvalda produkter som är de mest lönsamma
- trigga både egna säljare och återförsäljare med någon kul resa/event
- att dela upp säljare och/eller återförsäljare i tävlingsgrupper som ger alla chansen
- uppfattas som en leverantör/arbetsgivare som alltid har något kul på gång
- lyfta fram ”success stories” som hjälper andra att lyckas

Exempel på säljtävlingar åt några av våra kunder:

För återförsäljare
En säljtävling med återförsäljare och hundratals säljare i Sverige. Syftet var att öka kunskapen om företaget och dess utbud mixat med utvalda aktiviteter för att bli en intressantare partner. Ett attraktivt komplement i säljportföljen för egna säljare med eget program knutet till kundprogrammet för större utväxling.

För säljare
En säljtävling med hundratals säljare i Sverige. Kul samtalsämne på jobbet med fokus på nykundsbearbetning, nya lösningar och nya prospekts. Mätning både individuellt och i team för att kunna bli ”Veckans hjälte”, få poäng till premier och få chansen att komma med på en toppresa för de bästa