Köp presentkort

Betyg:
93% of 100

Du letar efter en fin present som ska glädja en vän, förälder eller livspartner och en idétorka tycks ha infunnit sig permanent in ditt huvud. Köp ett presentkort till fast värde och du kommer garanterat att presentera en present som funkar i alla lägen. Att sätta dina nära och bakom ratten i en exotiskt supersportbil är en unik presentidé och en fantastisk upplevelse för alla. Absolut ingen körerfarenhet krävs, det får man av oss. En bra present helt enkelt med hela 3 års giltighetstid! 

Låt mottagaren själv välja den perfekta upplevelsen. Köp e-presentkort i julklapp!

From 100,00 kr
Want to send a physical gift card or prefer to keep things digital?

Du letar efter en fin present som ska glädja en vän, ett barn, förälder eller livspartner och en idétorka tycks ha infunnit sig permanent in ditt huvud. Frukta inte! Med ett presentkort kommer du garanterat med present som funkar i alla lägen. 

Den som alltid säger att han inte behöver någon present kommer att glömma allt om artighet och utbrista “Ferrari!” eller kanske “Då sticker vi och klättrar!” Just det, du får förbereda dig på att hänga med på ett evenemang där det blir fart och fläkt.

Ett presentkort för upplevelser är precis det du behöver då det handlar om en personlig gåva. Det kan inte bli mer personligt då ni får möjlighet att dra iväg på en aktivitet gemensamt. Det finns så mycket kul att göra i Sverige och då du tar en titt på alla de upplevelser vi erbjuder så inser du att vad ni än väljer så blir det ett minne för livet.

Ett presentkort ger också frihet att bestämma när evenemanget ska äga rum. Alla som ska komma med samsas om ett datum som passar. De flesta evenemang som vi erbjuder kräver inga särskilda förberedelser så det är bara att njuta av en ny och spännande upplevelse.

Den som ska firas kanske har en särskild dröm om att testa något annorlunda och då blir presentkortet för upplevelsen den knuff som krävs för att göra drömmen till verklighet.

Paradoxalt nog så är ett presentkort och den perfekta gåvan till någon du inte står så nära. Då du blir inbjuden till dina bästa vänner för att fira deras barn som tagit studenten så kan du räkna med att bli oerhört populär då du räcker över ett presentkort till Ferrari och Lamborghini. 

Prylar kan man alltid ge bort och slå in i vackert presentpapper men det är evenemang och upplevelser som blir till verkliga minnen av glädje och spänning.

GR8 Experience har presentkorten från 150 kr till 10.000 kr

Fakta
Viktig information: Presentkortet används i samband vid köp av körupplevelse i kassan
Topphastighet: 320
0-100 (sekunder): 3,5
Tillgänglighet: Presentkortet har en giltighetstid på 36 månader
Antal deltagare: Bra som företagsgåva, julgåva och års present.
Övrig information: Köp ett presentkort till ett fast värde 100.00 - 10.000 kr. En bra värdecheck som gäller på alla GR8 Experiences hemsidor i Europa.
Write Your Own Review
Du recenserar:Köp presentkort
Betyg