Om GR8 Experience

GR8 Experience grundades 2005 och är en av Europas absolut största leverantör av Ferrari och Lamborghini upplevelser. Vi har sen start levererat över 150 000 upplevelser i kanske världens mest omskrivna supersportbilar. Våra körinstruktörer har mycket lång erfarenhet av sportbilar och vi ser till att alltid leverera oförglömliga körupplevelser till 100%.

GR8 Experience var även först i norra Europa med att erbjuda provkörning av Ferrari och Lamborghini som upplevelse. GR8 Experience är "originalet" och vi har sedan start varit 100% skadefria - vilket är det bästa betyg man kan få med säkerhet, trygghet, kvalitet och viktigast av allt - en minnesvärd och oförglömlig körupplevelse!

Idag drivs GR8 Experience av sportbilsentusiaster som till vardags jobbar inom flygindustrin med över 80 års erfarenhet av supersportbilar och flygplan. Hos oss får du inte inte bara en körupplevelse utan en unik lärdom om hur en supersportbil ska framföras på bästa möjliga framfart på ett säkert sätt. En supersportbil är dyr och är något vi alla vill äga men få har råd med. Vi finns för alla oavsett plånbok och stil. Vår vision är att Alla ska få möjligheten till att uppleva mytomspunna supersportbilar från Ferrari & Lamborghini ung som gammal.

Det vi erbjuder genom presentkort, företagsgåvor och event är en personlig och unik upplevelse som ger ett minne för livet som vi själva vill ha det. Motorevent är en växande marknad och år 2008 valdes upplevelser till Årets Present.

Vi anordnar allt från företagsspecifika motorevent, företagsgåvor och körupplevelser via presentkort.GR8 Experience är störst i Europa på körupplevelser och finns på följande platser:

Sverige

Stockholm - Göteborg - Malmö - Lund - Helsingborg - Jönköping - Örebro - Sundsvall - Åre

Norge

Oslo

Danmark

Köpenhamn - Århus

Tyskland

Hamburg - Köln - Düsseldorf - Berlin - Frankfurt - München

Frankrike

Cannes - Nice - Sainte Maxime - Paris

Spanien

Alicante - Barcelona