Kör Lamborghini

Betyg:
91% of 100

Vill du ge bort en spännande och fullständigt unik upplevelse som utan tvekan går utanpå alla andra upplevelser man någonsin har varit med om tidigare? Ge bort farten och tjusningen i att få sitta bakom ratten och rulla runt på vägarna i en äkta Lamborghini. Absolut den bästa present man kan få med hela 3 års giltighetstid! E-presentkort levereras på bara några minuter.

GE BORT GÅVAN GALENSKAPEN OCH BRILJANSEN I EN HÄPNADSVÄCKANDE LAMBORGHINI. 

NU ENDAST 495 kr / 8 Km 

 

As low as 495,00 kr Regular Price 1 095,00 kr

Vill du vara med om en spännande och fullständigt unik upplevelse som utan tvekan går utanpå alla andra upplevelser du någonsin har varit med om tidigare? Vi talar om en fantastisk upplevelse som passar perfekt för aktiviteter såsom möhippa, svensexa, att ge bort som företagsgåva, pris i en säljtävling eller i samband med något annat event. Kör en Lamborghini.

Upplev farten och tjusningen i att få sitta bakom ratten och rulla runt på vägarna i en äkta Lamborghini. Presentkort till denna minst sagt fartfyllda aktivitet köper du av oss på GR8 Experience. Att få prova på att köra en bil av märket Lamborghini är en perfekt present för alla som älskar italienska sportbilar. Det är därför ett motorevent som fungerar utmärkt i form av en företagspresent till någon som uppskattar kraftfulla bilar. Köra Lamborghini och du har ett fantastiskt minne för livet, en upplevelse som du kommer att minnas med ett nostalgiskt leende på läpparna.

Har du körkort för bil och är nykter så är det grönt ljus hela vägen för dig att sätta dig bakom ratten och provköra en klassisk Lamborghini, trampa på gasen och lyssna till det mullrande ljudet som den kraftfulla motorn avger. Du får uppleva den obeskrivliga känslan när bilen accelererar från 0-100 kilometer i timmen på mindre än fyra sekunder och njuta av Lamborghinis helt unika köregenskaper. Det finns inga som helst krav på att du ska vara expert på sportbilar för att få köra Lamborghini. En kunnig och välutbildad instruktör finns hela tiden till hands för att se till att du snabbt och smidigt får rätt grepp om bilen. Innan körningen börjar får du sålunda en praktisk och teoretisk genomgång av sportbilen och sedan följer instruktören med dig under hela upplevelsen. Missa inte tillfället att ställa alla dina frågor om Lamborghini till din instruktör, som med glädje delar med sig av sitt kunnande till dig. Att få provköra en Lamborghini är en av de bästa upplevelserna för motorintresserade!

Det visste du inte om Lamborghini


Lamborghini är inte bara intressant för den som har bokat ett event och ska ge sig ut och köra sportbil. Faktum är att denna bil har en mycket intressant bakgrund som speglar Europa mellan och efter de två Världskrigen och även livet för en italienare med stora visioner och modet som krävdes för att skapa sportbilar som hela världen skulle komma att älska.

Det började med traktorer


Det hela började faktiskt med traktorer. När Lamborghini grundade företaget så låg fokusen på att skapa traktorer av gammalt militärskrot. Det är från grundaren Ferruccio Lamborghini som bilarna har fått sitt namn och han var redan 47 år gammal då han skapade företaget som skulle gå från att producera traktorer till att utforma några av världen snabbaste och vackraste sportbilar.

Den snabbaste Lamborghinin


Den snabbaste Lamborghinin är Mucielagon R-GT som kan komma upp i 370 km/h. För att få köra eller åka Lamborghini så snabbt så måste du dock boka ett event och befinna dig på en säker plats där man inte riskerar att skrämma vettet ur vanliga bilister!

Namnen på bilarna


Den som har god språkkänsla inser att namn som Mucielago och Diablo inte är italienska, och det stämmer för det här är spanska. Ferruccio valde att ge sina bilar spanska namn som refererar till olika symboler för styrka och snabbhet.

Ferruccio och Ferrari


Ferruccio kan tacka Ferrari för att han äntligen kom igång med att producera sina egna bilar. Han var nämligen inte nöjd med den Ferrari som han själv körde men Enzo Ferrari var inte intresserad av Ferruccios åsikter så det var bara att göra jobbet bättre själv…

Rekordförsäljning


År 2007 så slog Lamborghini ett rekord då man sålde 2580 bilar vilket då var det största antal som man någonsin sålt under ett år.

Motorerna


De flesta Lamborghinibilar tillverkades med V12 motorn förutom Gallardon och Huracan som har en V10 motor och Silhoutte-modellen som hade en V8.

Dyraste bilen


Lamborghinibilar är inte billiga och Lamborghini Reventon såldes för 1 600 000 USD!

Vem äger Lamborghini?


Idag så är Lamborghini inte ett fristående bilföretag. Det ägs av Volkswagen AG och Audi.

Fakta
Viktig information: För att köra är åldersgräns 18 år och körkort är ett krav. Barn/Ungdom medåkning från 7 år.
Topphastighet: 325 km/h
0-100 (sekunder): 3,5
Tillgänglighet: Upplevelsen är tillgänglig på utvalda datum från april - oktober.
Åskådare: Åskådare är välkomna att följa körningen från start - och stopplatsen.
Sträcka: Välj mellan 8 km - 200 km körsträcka på allmänna vägar. Ej tid
Klädval: Vanliga kläder. Smala skor.
Antal deltagare: Upplevelsen gäller för 1 person.
Försäkring: Försäkring ingår. Självrisk 20 000 kr vid vållande av skada. Självriskreducering som tillval
Övrig information: Nykterhet är naturligtvis ett krav. Under hela turen följer en professionell instruktör med. För barn genomförs upplevelsen tillsammans med våra körinstruktörer. Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende.
Write Your Own Review
Du recenserar:Kör Lamborghini
Betyg