Lamborghini

Betyg:
98% of 100

Vill du vara med om en spännande och fullständigt unik upplevelse som utan tvekan går utanpå alla andra upplevelser du någonsin har varit med om tidigare?

Upplev farten och tjusningen i att få sitta bakom ratten och rulla runt på vägarna i en äkta Lamborghini.

As low as 495,00 kr Regular Price 695,00 kr

Vill du vara med om en spännande och fullständigt unik upplevelse som utan tvekan går utanpå alla andra upplevelser du någonsin har varit med om tidigare? Vi talar om en fantastisk upplevelse som passar perfekt för aktiviteter såsom möhippa, svensexa, att ge bort som företagsgåva, pris i en säljtävling eller i samband med något annat event. Kör en Lamborghini.

Upplev farten och tjusningen i att få sitta bakom ratten och rulla runt på vägarna i en äkta Lamborghini. Presentkort till denna minst sagt fartfyllda aktivitet köper du av oss på GR8 Experience. Att få prova på att köra en bil av märket Lamborghini är en perfekt present för alla som älskar italienska sportbilar. Det är därför ett motorevent som fungerar utmärkt i form av en företagspresent till någon som uppskattar kraftfulla bilar. Köra Lamborghini och du har ett fantastiskt minne för livet, en upplevelse som du kommer att minnas med ett nostalgiskt leende på läpparna.

Har du körkort för bil och är nykter så är det grönt ljus hela vägen för dig att sätta dig bakom ratten i en klassisk Lamborghini, trampa på gasen och lyssna till det mullrande ljudet som den kraftfulla motorn avger. Du får uppleva den obeskrivliga känslan när bilen accelererar från 0-100 kilometer i timmen på mindre än fyra sekunder och njuta av Lamborghinis helt unika köregenskaper. Det finns inga som helst krav på att du ska vara expert på sportbilar för att få köra Lamborghini. En kunnig och välutbildad instruktör finns hela tiden till hands för att se till att du snabbt och smidigt får rätt grepp om bilen. Innan körningen börjar får du sålunda en praktisk och teoretisk genomgång av sportbilen och sedan följer instruktören med dig under hela upplevelsen. Missa inte tillfället att ställa alla dina frågor om Lamborghini till din instruktör, som med glädje delar med sig av sitt kunnande till dig.

Fakta
Viktig information: För att köra är åldersgräns 18 år och körkort är ett krav. Annars åldersgräns 7 år.
Topphastighet: 325 km/h
0-100 (sekunder): 3,5
Tillgänglighet: April - oktober
Åskådare: Åskådare är välkomna att följa körningen från start- och stopplatsen.
Sträcka: Välj mellan 8 km - 200 km
Klädval: Vanliga kläder. Smala skor.
Antal deltagare: Upplevelsen gäller för en person.
Försäkring: Försäkring ingår. Självrisk på 12 500 kr vid vållande till skada.
Övrig information: Nykterhet är naturligtvis ett krav. Under hela turen följer en professionell instruktör med. För barn under 16 år måste målsman godkänna turen samt vid behov ha med sig barnkudde.
Write Your Own Review
Du recenserar:Lamborghini
Betyg