Företagsgåvor

Letar du efter presenter som kan passa bra till säljarna på företaget? Kanske något som ni kan uppleva tillsammans i grupp? GR8 Experience har presentkort som är perfekt som säljincitament, kundvård och motivationsprogram.

En Ferrari eller Lamborghini upplevelse i grupp är alltid något som höjer den gemensamma kämpaglöden, som svetsar samman teamet ytterligare några snäpp och som förstärker den där vi-känslan. Boka idag!

Event

Kund & Personal aktivitet

GR8 Experience erbjuder event i allt från en till flera bilar. Prova på något nytt!
Vi erbjuder allt från kortare 5 minuters turer till heldagar i supersportbilar från Ferrari, Lamborghini, Porsche, McLaren, Bentley och från Audi RS familjen. Vi kan underhålla allt från 4-250 personer åt gången. Önskar ni hjälp med lokal, mat och logi så är det bara att säga till, vi kan hålla i hela aktiviteten åt er.

Företagsgåvor / Julgåvor

Företagsgåvor är inte alltid det lättaste att hitta. Våra presentkort lämpar sig utmärkt som julkapp eller spontana gåvor. Ett tips är att alltid ha ett extra presentkort i byrålådan som du kan ge till en i personalen när de utmärkt sig positivt eller tagit in någon ny kund.

Är det din uppgift att lösa julklappar till alla kollegor på jobbet i år? Har du allt annat än tid över och vill ändå bli ihågkommen som julens hjälte som levererade superklappar till alla?  
Vi på GR8 Experience tipsar om våra lyxiga julgåvor för företag. Kör eller åk med i en av världens mest exklusiva supersportbilar som passar alla på företaget med en enorm adrenalinkick där innehavaren själv väljer en Ferrari eller Lamborghini!  

Årets julgåva 2018 kommer i form av ett presentkort där mottagaren själv väljer vilken upplevelse som passar bäst, där även den lyckliga mottagaren bokar sin upplevelse helt själv på vår hemsida.  

Pris 450 kr/st (ink moms) Så otroligt uppskattat och helt enligt skatteverkets regler! 

E-posta din beställning med antalet presentkort till julklapp@gr8experience.com eller ring vår kundtjänst på 077-140 70 70 så hjälper vi gärna till.  

Winter Event 2019

Boka ett event/kickoff i norra Sverige eller Finland? Vi hjälper dig med allt - Lamborghini, McLaren, Ferrari, Subaru, Porsche, Audi RS On Ice.                                        E-post: event@gr8experience.com

Incitament

På GR8 Experience erbjuder vi våra kunder chansen att nå uppsatta mål genom att designa och leverera program som påverkar anställdas, kunders och partners attityd och beteende. Vi arbetar med att sätta fokus på äkta känsla och förmåner för att upplevelserna ska skapa inspiration och rus på arbetsplatsen.

GR8 Experience erbjuder flexibla lösningar för att skräddasy en plan för Era specifika behov eller möjligheten att välja från incentives paket. Vårt onlinesystem försäkrar att Ert företags meddelande levereras oföränderligt.

Kampanjer

Ända sedan vi skickade iväg en promotion vinnare i en Ferrari Enzo visste både vi och vår kund att en GR8 Experience upplevelser "hits the spot"! Alla säljpromotion guru´s vet att hemligheten bakom en framgångsrik promotion är WOW faktorn.

Vi arbetar med märkesansvariga eller deras agenturer och vi behöver inte säga mer än att GR8 Experience är WOW faktorns näste. Utifrån vår kreativitet genererar vi kampanjidéer eller uppfyller existerande krav på ett professionellt sätt. GR8 Experience erbjuder flerspråkiga sätt att kommunicera på vilket våra kunder drar nytta av vid utvecklandet av europeiska kampanjer.

Belöningar | Lojalitet

Lojalitet är värdefullt. På GR8 Experience levererar vi lösningar för företag vid byggandet av relationer. Vare sig det gäller ett stort tack eller komplext poängsystem har vi kunskapen för att tillfredsställa Era behov. Ni kan vara ute efter julklappar till 500 personer eller till enbart en person, vilket som ni kan lita på att vi leverar i tid och efter satt budget!

Team Building & Event

Vad som vill uppnås som ett team är det första som måste fastställas av alla deltagare. Alla event har underliggande affärsmål, det kan vara allt från att förbättra kommunikationen, ledarskap samt uppmuntra kreativitet. För att skapa ett framgångsrikt team building event krävs förutom de ovanstående målen skratt, äventyr etc.; och som Experience Hunters är det exakt vad vi på GR8 Experience levererar. Vi är det enda europeiska upplevelseföretaget som erbjuder supersportbilar över hela Europa.

GR8 Experience är störst i Europa på körupplevelser och finns på följande platser:

Sverige: Stockholm - Göteborg - Malmö - Helsingborg - Halmstad - Jönköping - Örebro - Sundsvall - Åre
Norge: Oslo
Danmark: Köpenhamn - Århus
Tyskland: Hamburg - Berlin - Frankfurt - Munchen
Frankrike: Cannes - Nice - Sainte Maxime - Paris
Monaco: Monte-Carlo

Det spelar ingen roll var i Europa ni befinner er. Vi kommer till er!

Upplevelsepaket

Nu kan du förena nytta med nöje genom att låta medarbetarna i ditt team få vara med om tidernas allra mest extraordinära Ferrari och Lamborghini upplevelse tillsammans. Satsa på att bygga in helt nya kvaliteter i ditt team genom en upplevelse i grupp. Detta kommer att höja teamets prestanda avsevärt. Vi garanterar dig!.

Vi har presentkort från 250 kr för upplevelser som kan passa dig och ditt team som handen i handsken.

Kund & Personalvård

GR8 Experience erbjuder event i allt från en till flera bilar. Prova på något nytt! Din personal är ditt företags absolut viktigaste resurs. Utan bra och fungerande personal slutar ditt företag att fungera helt och hållet. Det spelar egentligen ingen roll om ditt företag är stort eller litet, bra personal är A och O för att utvecklingen i företaget ska fortsätta på ett positivt sätt.

Din personal är till för att lösa kundens problem och du måste därför se till att personalen får exakt de förutsättningar de behöver för att kunna fylla sin uppgift. Att få personalen att stanna kvar, känna sig motiverad och inte riskera att bränna ut sig är frågor som måste ha högsta prioritet för dig som företagsledare.

GR8 Experience har presentkort från 250 kr.

Motorevent

GR8 Experience är proffs på motorevent och upplevelser för konferenser, kick-offer, kundträffar, privata sammankomster med mera. Vi hjälper till med att ordna de bästa motorevent. GR8 Experience är störst i Europa på motorevent. GR8 Experience erbjuder alltid supersportbilar från Ferrari, Lamborghini, Porsche, McLaren, Bentley och från Audi RS familjen. Vi kan arrangera skräddarsytt motorevent för 4-250 personer per dag. Behöver ni hjälp med faciliteter, mat och logi så är vi experter på att hitta de bästa ställen, vi kan hålla i hela aktiviteten åt er - om ni så önskar det.

Målet med motorevent är att deltagarna skall lämna vardagen bakom. Vi skräddarsyr aktiviteterna enligt era önskemål och budget. En sak är säker - Att köra få mytomspunna supersportbilar från bl.a Ferrari och Lamborghini ger ett specielt minne för livet.

Boka idag!

Säljtävling

GR8 Experience har plattformen om ni vill mixa sälj-system och belöningsprogram. Våra kunder älskar oss för vi skapar resultat, mätbar resultat. En bra säljtävling kan avgöra hela företagets framgång. Här är några av kunderna: Microsoft, Danske Bank, Dell, Coca-Cola, American Experess, SAS, Accenture, DHL, Nokia, Telenor, Mercedes-Benz, Eurocard, Porsche. Detta är bara några av 10 000 tals nöjda företagskunder. Vi kan säljtävlingar! Kontakta oss idag om du vill bli hjälte på ditt företag!

Syftet kan variera, exempelvis att:

- stimulera försäljningen under en period då det brukar vara sämre resultat
- förstärka en kampanj eller en lansering av ny produkt
- fokusera på utvalda produkter som är de mest lönsamma
- trigga både egna säljare och återförsäljare med någon kul resa/event
- att dela upp säljare och/eller återförsäljare i tävlingsgrupper som ger alla chansen
- uppfattas som en leverantör/arbetsgivare som alltid har något kul på gång
- lyfta fram ”success stories” som hjälper andra att lyckas

Exempel på säljtävlingar åt några av våra kunder:

För återförsäljare
En säljtävling med återförsäljare och hundratals säljare i Sverige. Syftet var att öka kunskapen om företaget och dess utbud mixat med utvalda aktiviteter för att bli en intressantare partner. Ett attraktivt komplement i säljportföljen för egna säljare med eget program knutet till kundprogrammet för större utväxling.

För säljare
En säljtävling med hundratals säljare i Sverige. Kul samtalsämne på jobbet med fokus på nykundsbearbetning, nya lösningar och nya prospekts. Mätning både individuellt och i team för att kunna bli ”Veckans hjälte”, få poäng till premier och få chansen att komma med på en toppresa för de bästa