Företagsgåvor

Letar du efter presenter som kan passa bra till säljarna på företaget? Kanske något som ni kan uppleva tillsammans i grupp? GR8 Experience har presentkort som är perfekt som säljincitament, kundvård och motivationsprogram.

En Ferrari eller Lamborghini upplevelse i grupp är alltid något som höjer den gemensamma kämpaglöden, som svetsar samman teamet ytterligare några snäpp och som förstärker den där vi-känslan. Boka idag!

Event

Kund & Personal aktivitet

GR8 Experience erbjuder event i allt från en till flera bilar. Prova på något nytt!
Vi erbjuder allt från kortare 5 minuters turer till heldagar i supersportbilar från Ferrari, Lamborghini, Porsche, McLaren, Bentley, BMW M och från Audi RS familjen. Vi kan underhålla allt från 4-250 personer åt gången. Önskar ni hjälp med lokal, mat och logi så är det bara att säga till, vi kan hålla i hela aktiviteten åt er.

Företagsgåvor / Julgåvor

Företagsgåvor är inte alltid det lättaste att hitta. Våra presentkort lämpar sig utmärkt som julkapp eller spontana gåvor. Ett tips är att alltid ha ett extra presentkort i byrålådan som du kan ge till en i personalen när de utmärkt sig positivt eller tagit in någon ny kund.

Är det din uppgift att lösa julklappar till alla kollegor på jobbet i år? Har du allt annat än tid över och vill ändå bli ihågkommen som julens hjälte som levererade superklappar till alla?  
Vi på GR8 Experience tipsar om våra lyxiga julgåvor för företag. Kör eller åk med i en av världens mest exklusiva supersportbilar som passar alla på företaget med en enorm adrenalinkick där innehavaren själv väljer en Ferrari eller Lamborghini!  

Årets julgåva 2022 kommer i form av ett presentkort där mottagaren själv väljer vilken upplevelse som passar bäst, där även den lyckliga mottagaren bokar sin upplevelse helt själv på vår hemsida.  

Pris 500 kr/st (ink moms) GR8 Experince förmånliga presentkort för företag är anpassade för skatteverkets regler för gåvor! Den tillfälliga skattefriheten gäller utöver de möjligheter som finns sedan tidigare att ge skattefria gåvor till anställda, exempelvis julgåvor. Julgåvan får i normala fall uppgå till ett värde av 500 kronor för att vara skattefri men under 2022 är det tillåtet att kombinera den tillfälliga gåvan med julgåvan och ge de anställda en skattefri julgåva för upp till 2 500 kronor.

E-posta din beställning med antalet presentkort till julklapp@gr8experience.com eller ring vår kundtjänst på 077-140 70 70 så hjälper vi gärna till.  

Winter Event 2023

Boka ett event/kickoff i norra Sverige eller Finland? Vi hjälper dig med allt - Lamborghini, McLaren, Ferrari, Subaru, Porsche, Audi RS On Ice.
E-post: event@gr8experience.com

Incitament

På GR8 Experience erbjuder vi våra kunder chansen att nå uppsatta mål genom att designa och leverera program som påverkar anställdas, kunders och partners attityd och beteende. Vi arbetar med att sätta fokus på äkta känsla och förmåner för att upplevelserna ska skapa inspiration och rus på arbetsplatsen.

GR8 Experience erbjuder flexibla lösningar för att skräddasy en plan för Era specifika behov eller möjligheten att välja från incentives paket. Vårt onlinesystem försäkrar att Ert företags meddelande levereras oföränderligt.

Kampanjer

Ända sedan vi skickade iväg en promotion vinnare i en Ferrari Enzo visste både vi och vår kund att en GR8 Experience upplevelser "hits the spot"! Alla säljpromotion guru´s vet att hemligheten bakom en framgångsrik promotion är WOW faktorn.

Vi arbetar med märkesansvariga eller deras agenturer och vi behöver inte säga mer än att GR8 Experience är WOW faktorns näste. Utifrån vår kreativitet genererar vi kampanjidéer eller uppfyller existerande krav på ett professionellt sätt. GR8 Experience erbjuder flerspråkiga sätt att kommunicera på vilket våra kunder drar nytta av vid utvecklandet av europeiska kampanjer.

Belöningar | Lojalitet

Lojalitet är värdefullt. På GR8 Experience levererar vi lösningar för företag vid byggandet av relationer. Vare sig det gäller ett stort tack eller komplext poängsystem har vi kunskapen för att tillfredsställa Era behov. Ni kan vara ute efter julklappar till 500 personer eller till enbart en person, vilket som ni kan lita på att vi leverar i tid och efter satt budget!

Team Building & Event

Vad som vill uppnås som ett team är det första som måste fastställas av alla deltagare. Alla event har underliggande affärsmål, det kan vara allt från att förbättra kommunikationen, ledarskap samt uppmuntra kreativitet. För att skapa ett framgångsrikt team building event krävs förutom de ovanstående målen skratt, äventyr etc.; och som Experience Hunters är det exakt vad vi på GR8 Experience levererar. Vi är det enda europeiska upplevelseföretaget som erbjuder supersportbilar över hela Europa.

Förslag på aktivitet  

Ta ut en grupp (4-250) personer på en unik körupplevelse. Rada upp en Ferrari och en Lamborghini på valfri plats som ni väljer, te.x Hotell / Konferensanläggning.   

Låt folk gå runt och beundra bilarna. Alla som vill erbjuds en tur i en eller flera bilar. Ni kombinerar åkning och körning som ni önskar. Det är en enorm upplevelse att åka med en professionell instruktör likväl som att få köra själv. Målet med motoreventet är att deltagarna skall lämna vardagen bakom, Vi skräddarsyr aktiviteterna enligt era önskemål och budget. En sak är säker – Att köra supersportbilar från Ferrari och Lamborghini ger ett gott skratt och minne för livet.  

GR8 Experience är störst i Europa på körupplevelser och finns på följande platser i företagssammanhang:

Sverige: Stockholm - Göteborg - Malmö - Helsingborg - Halmstad - Jönköping - Örebro - Sundsvall - Åre
Norge: Oslo
Danmark: Köpenhamn - Århus
Tyskland: Hamburg - Berlin - Frankfurt - Munchen
Frankrike: Cannes - Nice - Sainte Maxime - Paris
Monaco: Monte-Carlo 
Spanien: AlicanteBarcelona
Italien: Maranello


Det spelar ingen roll var i Europa ni befinner er. Vi kommer till er!