Ferrari & Lamborghini

Betyg:
91% of 100

Nu snackar vi hästkrafter på riktigt! Upplev tjusningen i att få köra de två kanske mest legendariska supersportbilar från Ferrari & Lamborghini under en och samma dag. Presentkort till denna minst sagt fartfyllda aktivitet, och 100 andra upplevelser köper du av oss på GR8 Experience .

Alla Hjärtans Dag Present

As low as 1 695,00 kr Regular Price 2 695,00 kr

Nu blir det åka av! Vill du vara med om en häftig upplevelse som går utanpå alla andra upplevelser du någonsin har varit med om tidigare i livet? Det handlar om en upplevelse som passar perfekt för möhippa, svensexa, som företagsgåva, pris i en säljtävling eller något annat trevligt eller spännande event av något slag. Kör två klassiska sportbilar från Italien. Att få prova på att ratta Ferrari och Lamborghini är en perfekt present för alla som uppskattar sportbilar från den italienska halvön. Det är ett motorevent som fungerar utmärkt i form av en företagspresent att ge bort till anställda eller kunder. Åk Ferrari och Lamborghini och du får vara med om en upplevelse som du i tanken kan återvända till gång på gång med ett förnöjt leende på läpparna.

Lamborghini och Ferrari är två bilmärken som kan få vem som helst att bli både knäsvag och lyrisk samtidigt. Vi talar nämligen om de två sportbilar som mer än något annat symboliserar fart och hästkrafter räknat i hundratal. Båda bilarna gör 0-100 kilometer i timmen på mindre än fyra sekunder. Mullret från den kraftfulla motorn kan inte beskrivas i ord.

Det måste upplevas. Nu har du chansen att göra det, i verkligheten. Med oss kan du nämligen prova på att köra Lamborghini och Ferrari, samma dag. Det enda som egentligen krävs av dig är att du har körkort klass B och att du är spik nykter.

Fakta
Viktig information: För att köra är åldersgräns 18 år och körkort är ett krav. Barn/Ungdom medåkning från 7 år.
Topphastighet: 325 km/h
0-100 (sekunder): 3,5
Tillgänglighet: April - oktober
Åskådare: Åskådare är välkomna att följa körningen från start- och stopplatsen.
Sträcka: Välj mellan 20 km - 200 km körsträcka på allmänna vägar
Klädval: Vanliga kläder. Smala skor.
Antal deltagare: Upplevelsen gäller för en person.
Försäkring: Försäkring ingår. Självrisk på 20 000 kr vid vållande av skada. Självriskreducering som tillval
Övrig information: Nykterhet är naturligtvis ett krav. Under hela turen följer en professionell instruktör med. För barn under 16 år måste målsman godkänna turen.
Write Your Own Review
Du recenserar:Ferrari & Lamborghini
Betyg