Ferrari

Betyg:
88% of 100

Att få prova på att köra en Ferrari är en perfekt present som passar utmärkt att ge bort till någon som gillar sportbilar, fart och hästkrafter.

As low as 495,00 kr Regular Price 695,00 kr

Med F1 växellåda och en motor som får dig att ropa av förtjusning så är upplevelsen något du absolut inte vill missa. Att prova en Ferrari är att uppleva äkta körglädje vilket män och kvinnor i alla åldrar uppskattar. Utan några som helst förkunskaper, förutom ett vanligt körkort, så kan du snabbt lära dig att köra Ferrari.

Det går bra att prova en Ferrari i nästan vilken väderlek som helst och vi erbjuder den här upplevelsen mellan april och november. Välj en dag som passar dig och klä dig bekvämt och i lågskor som låter dig känna gaspedalen på bästa vis. Innan du verkligen kör Ferrari så ger vår instruktör dig den kunskap du behöver för att få ut det mesta av upplevelsen. Alla får hjälp på sin nivå så den som återkommer för att återigen prova en Ferrari kan helt klart utveckla sina tidigare kunskaper och lära sig mer.

Att du kommer att komma tillbaka för att prova en Ferrari igen är ganska troligt och en timme är ett bra val för att verkligen få bli varm i kläderna som förare. Känslan i magen av den kraftfulla motorn som tar dig från 0 till 100 km/h på 3,9 sekunder är något som kittlar även då du är tillbaka i vardagen. Det är också en mycket bra idé att ta med sig vänner som kan fota och filma upplevelsen Ferrari. Dina vänner får även vara med då instruktören demonstrerar bilen men då det blir dags att faktiskt köra Ferrari är det du som kommer att sitta bakom ratten!

Fakta
Viktig information: För att köra är åldersgräns 18 år och körkort är ett krav. Annars åldersgräns 7 år.
Topphastighet: 320 km/h
0-100 (sekunder): 3,7
Tillgänglighet: April - oktober
Åskådare: Åskådare är välkomna att följa körningen från start- och stopplatsen.
Sträcka: Välj mellan 8 km - 200 km
Klädval: Vanliga kläder. Smala skor.
Antal deltagare: Upplevelsen gäller för en person.
Försäkring: Försäkring ingår. Självrisk på 12 500 kr vid vållande till skada.
Övrig information: Nykterhet är naturligtvis ett krav. Under hela turen följer en professionell instruktör med. För barn under 16 år måste målsman godkänna turen samt vid behov ha med sig en barnkudde.
Write Your Own Review
Du recenserar:Ferrari
Betyg